Pokec s kosmonautixem – Květen 2023

Je možné, že už uběhl další měsíc? Vždyť nám to přijde zatím poslední Pokec s kosmonautixem jako včera. A přesto pohled do kalendáře jednoznačně říká, že tu máme poslední pátek v měsíci. To znamená, že se můžeme těšit na další díl povídání, ve kterém Vy, diváci, rozhodujete o probíraných tématech. Je to jednoduché – stačí jen do chatu u přenosu na YouTube napsat Váš dotaz. Jako obvykle začneme v osm hodin večer a přenos potrvá přibližně dvě hodiny. Všichni zájemci o kosmonautiku jsou srdečně zváni.

Zdroje obrázků:
https://www.elonx.cz/wp-content/uploads/2023/04/FwsegZ6aIAA7GqF.jpeg
https://www.elonx.cz/wp-content/uploads/2023/04/FvCq0D4WAAAIvCp.jpeg
https://pbs.twimg.com/media/FwMpKP0aAAEdX7Z?format=jpg&name=4096×4096
https://pbs.twimg.com/media/Fw-CjVeaMAAGWDH?format=jpg&name=large

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

6 komentářů ke článku “Pokec s kosmonautixem – Květen 2023”

  1. Lubo napsal:

    Aby Youtube prokracovalo v prehravani na mobile ked sa prepne do inej aplikacie\karty treba mat predplatene Youtube Premium. Tiez s tym zapasim.
    Dakujem za upozornenie na tie podcastove platformy, to by velmi pomohlo, si to najdem.

  2. Ričrd napsal:

    Jak na mobilu můžu na pozadí přehrávat videa z YouTube? Chtěl bych si při poslechu tohoto streamu zároveň číst jiné stránky. Na PC tento problém nemám. Bohužel na mobilu se mi automaticky zastaví stream, když přepnu na jinou kartu. Díky.

    • Dušan Majer Administrátor napsal:

      Tak to se přiznám, že netuším. Ale napadá mne jiné řešení. Zvukové stopy Pokeců s kosmonautixem nahráváme na podcastové platformy. Možná se Vám bude hodit spíše poslouchat tam než na YouTube. Ano, v některých případech člověk přijde o vizuální stránku, ale třeba to pro Vás bude vhodné řešení, pokud se nic lepšího nenajde.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.