Počtvrté ve finále Křišťálové lupy! Moc Vám děkujeme!

Zní to skoro neuvěřitelně, ale dnes dopoledne mi dorazil mail oznamující, že se projekt Kosmonautix.cz dostal do finále v anketě Křišťálová Lupa 2021 – Cena českého Internetu. Ještě úžasnější ale je, že se nám podobné cti nedostalo pouze v letošním roce 2021, ale i v roce 2020, 20192018. Každý rok máme navíc stále stejný přístup. V nominační fázi (která nyní skončila) nikoho k hlasování nenabádáme. Do finále v kategorii Zájmové weby nás tedy dostaly hlasy lidí, kteří hlasovali dobrovolně. Stejně jako v minulých letech bude i tentokrát platit, že když už jsme ve finále, chytneme příležitost za pověstné pačesy a požádáme naše čtenáře o jejich hlasy.

Projekty, které se dostaly do finále kategorie Zájmové weby v anketě Křišťálová lupa 2021.

Projekty, které se dostaly do finále kategorie Zájmové weby v anketě Křišťálová lupa 2021.
Zdroj: https://kristalova.lupa.cz/

V pravém sloupci našeho webu (na mobilech se pravý sloupec ukazuje pod hlavním polem) najdete banner Křišťálové lupy. Stačí na něj kliknout a dostanete se na hlasovací stránku. Při využití tohoto odkazu už máte v kategorii Zájmové weby zaškrtnutý kosmonautix, ale pochopitelně můžete hlasovat i v ostatních kategoriích pro projekty, které se Vám líbí. Ve spodní části stránky pak vyplníte svůj mail, zaškrtnete, že nejste robot a dáte odeslat své hlasy. Není nutné zaškrtávat políčko nad mailovou adresou o „šíření obchodních sdělení“.

Budeme Vám vděčni za každý hlas. Věřte nám, že těch pár sekund, které věnujete poslání svého hlasu, nám pomůžete mnohem více než si vůbec myslíte. Kosmonautix děláme pro čtenáře a Vaše hlasy jsou pro nás tou největší odměnou. Už samotná účast ve finále je pro nás mimořádně prestižní a velice děkujeme všem, kteří nás nominovali. I kdybychom ve finále skončili poslední, nebudeme to považovat za prohru. Konkurence je těžká a už samotná účast ve finále je velkým oceněním. Přesto nás samozřejmě může každý hlas posunout výše. Děkujeme tedy všem, kteří se rozhodnou náš web podpořit svým hlasem – je to rychlé, zdarma a udělá nám to velkou radost.

Hlasovat můžete už nyní až do 1. listopadu. Výsledky ve všech kategoriích budou zveřejněny 25. listopadu na slavnostním vyhlášení. A jak jsme si vedli v minulých ročnících Křišťálové lupy v kategorii Zájmové weby?

  • 2018 – 8. místo
  • 2019 – 6. místo
  • 2020 – 5. místo
Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

23 komentářů ke článku “Počtvrté ve finále Křišťálové lupy! Moc Vám děkujeme!”

  1. zvejkal napsal:

    Po funuse, ale aj ja sa pridavam, aspon k pochvale 🙂

  2. pmendl napsal:

    Máte to tam! A moc děkuji, Váš web sleduji pravidelně a s velkým zájmem. Výborným způsobem jste navázali na tradici Letectví&kosmonautika ve světě nových médií. Jen tak dál!

  3. Drewitz napsal:

    Je mi ctí dát hlas webu, který mě baví a vzdělává již několik let. Děkuji za spoustu velmi kvalitně odvedené práce v oblasti vzdělávání a rozšiřování informací nejen z oblasti aktualit v kosmonautice. Ale je úžasné se dozvídat informace i z historie. Kéž by vás standard práce přebralo co nejvíce medií nejen v ČR.

  4. Kamil napsal:

    Víte o důvodech, proč vám hlas nedat?

  5. Drahomir Zvacek napsal:

    Můj hlas už máte a proč každá rok nepostoupit o příčku výše :-)))

    * 2018 – 8. místo
    * 2019 – 6. místo
    * 2020 – 5. místo
    * 2021 – 4. místo

  6. Tomas D. napsal:

    Povinnost splněna. 😉
    Přeji za všechnu vaši práci skvělé umístění.

  7. hynekol napsal:

    Odesláno. A bude moc fajn, když ten promobanner nebude blikat. Stačí, když jen tak bude. Devadesátky už skončily… 😉

  8. Matej Soukup napsal:

    Odesláno. Hodně štěstí, tuhle cenu si zasloužíte.

  9. Novotny Jiri napsal:

    Odesláno. Přeji co nejlepší umístění, zasloužíte si to.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.