Potřetí ve finále Křišťálové lupy – Děkujeme!

Stejně jako zhruba před rokem a před dvěma lety na mne dnes v mailové schránce mezi ostatními zprávami čekal mail od organizátorů ankety Křišťálová lupa, že náš projekt Kosmonautix postoupil do finále Ceny českého internetu v kategorii Zájmové weby. A kdo má na tom zásluhu? Vy, naši čtenáři, kteří jste nám v uplynulých týdnech posílali své hlasy, za což Vám ohromně děkujeme! Stejně jako v minulých letech jsme i letos razili pravidlo, že Vás v nominační fázi nebudeme k ničemu vybízet, aby se mohl každý svobodně rozhodnout. I proto si nominace do finálové desítky v této kategorii vážíme.

Stejný postup jako v uplynulých dvou letech plánujeme razit i nadále. Nominace, kterou jste nám svými hlasy dali, si vážíme a nyní se pokusíme chytit příležitost za pačesy. Do pravého menu přidáme banner křišťálové lupy, na který stačí kliknout a dostanete se na hlasovací stránku, kde je už zaškrtnutý hlas pro náš web. Můžete samozřejmě udělit své hlasy i v jiných kategoriích, pak jen dole zadáte svůj mail (aby nikdo nemohl hlasovat dvakrát), zaškrtnete, že nejste robot a můžete svůj hlas odeslat. Na mail Vám potom přijde ještě potvrzení, že Vaše hlasy byly započítány.

Projekty nominované v kategorii Zájmové weby do Křišťálové lupy 2020. Děkujeme Vám,že jste nás dostali do finále!

Projekty nominované v kategorii Zájmové weby do Křišťálové lupy 2020. Děkujeme Vám,že jste nás dostali do finále!
Zdroj: https://kristalova.lupa.cz/

Stejně tak Vás na našich sociálních sítích či v Pokecech s Kosmonautixem čas od času požádáme o Vaše hlasy. Chtěl bych zdůraznit, že nikoho ke hlasování nenutíme. Rozhodně to není žádná povinnost – pokud zjistíte, že je v kategorii Zájmové weby nějaký web, který máte ještě raději než nás, klidně mu dejte hlas. Hlasování je spíše forma, jak nám pomoci – často nám píšete, že byste nám nějak rádi pomohli a tohle je perfektní možnost.

V roce 2018 se náš web umístil v kategorii Zájmové weby na nádherném osmém místě. V loňském roce jsme ve stejné kategorii dokonce poskočili šesté místo. Jak dopadneme letos, to nikdo neví. Ale už teď mohu říct, že jakékoliv umístění bude perfektní. Náš web má kolem sebe skvělou komunitu, na kterou jsme právem hrdí, ale objektivně se naše návštěvnost nemůže měřit s některými projekty v naší kategorii. I desáté místo bych tedy považoval za úspěch – ohromně nás těší už jen to, že jste nás do finále nominovali, což považujeme za vlekou čest.

Závěrem bych chtěl jménem celé redakce našeho webu upřímně poděkovat všem čtenářům, kteří nám poslali nominační hlasy. Stejně jako v minulých letech budeme i teď moc rádi, když nám pošlete svůj hlas i ve finálové fázi. Hlasovat můžete do 2. listopadu a slavnostní vyhlášení v divadle Pod Palmovkou proběhne 26. listopadu. Držte nám palce a ještě jednou moc díky za to, že jste s námi!

Zdroje obrázků:
https://i.iinfo.cz/images/376/kl20-logo-1.png

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

12 komentářů ke článku “Potřetí ve finále Křišťálové lupy – Děkujeme!”

  1. IvosK napsal:

    Též jsem hlasoval, je to pro mě úplná samozřejmost. Stejně jako posledně, prostě Kosmonautix nemá chybu!
    Držím nám moc palce!!!

  2. Vlasta Liberácký napsal:

    Původně jsem chtěl dát hlas Včelařům…jejich projekt opilování Blatouchu obecného Nepálskou divokou sršní na ISS mne nadchnul.Bohužel,Kosmická agentura Zanzibaru odmítla program financovat.Tedy….Můj hlas patří Vám.Při volbách samozdřejmě dohlédnu i na děti,ženu i vnoučata.Díky za Váš veb.

  3. Petr napsal:

    Za mne je hlas pro Kosmonautix samozřejmostí, jste skvělí, píšete parádní počteníčko a neustále leštíte tento “diamant” takže lupa se k Vám náramně hodí 😉

    Hodně štěstí, energie a dobrých nápadů a hlavně pevné zdraví všem v redakci
    Petr Klement

  4. Vasek napsal:

    Hlas odeslán, držím palce ať skončíte co nejvýše!

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.