Pokec s Kosmonautixem – prosinec 2019

Ten čas opravdu neuvěřitelně letí – už za měsíc to bude rok od prvního Pokecu s kosmonautixem. Tento formát vychází pokaždé v poslední pátek v měsíci a troufám si říct, že už se pro mnoho našich čtenářů stal milou tradicí. Nejinak tomu bude i v prosinci. Dnes v osm hodin večer spustíme přenos, jehož obsahem bude přátelské povídání o kosmonautice v příjemné náladě. O tématu diskuse rozhodujete vy, diváci, svými dotazy, které píšete do chatu na YouTube. Pokud tedy máte večer čas, budeme rádi, když přijmete naše pozvání na pohodovou diskusi o tématu, které nás spojuje.

Oproti dřívějším dílům se možná změní délka pořadu. Jelikož v posledních dnech bojuju s nachlazením, nemohu zaručit, že Pokec bude trvat tradiční dvě hodiny. Uvidím, jak na tom budu, ale možná skončíme už po hodině, možná dříve, možná déle, ale určitě se budu snažit, abyste neměli pocit, že jsem Pokec odbyl.

A ještě jedno tradiční upozornění: Odpovídáme pouze na dotazy, které nám diváci napíší do chatu na YouTube. Své otázky proto nepište do komentářů pod článkem, tam se k nim během přenosu nedostaneme. Díky za pochopení.

Zdroje obrázků:
https://pbs.twimg.com/media/EMZ2FxVW4AAytxW?format=jpg&name=large
https://pbs.twimg.com/media/EMkFzdNWkAAsuf2?format=jpg&name=large
https://www.esa.int/…/Fitting_Cheops_into_the_flight_adapter.jpg
https://pbs.twimg.com/media/EMUdsB1WoAASFFr?format=jpg&name=large

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

4 komentářů ke článku “Pokec s Kosmonautixem – prosinec 2019”

  1. Tovy napsal:

    Čtyřstupňové rakety by měly být ještě myslím Pegasus-XL

    (Jinak naprostý souhlas s názorem na dnešní „moderně-responzivní weby“, někdy to je fialový hnus… 🙂 )

  2. hanh napsal:

    Děkuji za tak dobrý kontakt se Space komunitou. Možná je to smutné, ale v reálu by byl asi můj život tak 0 50 % událostí chudší 🙂 😀

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.