Pokec s kosmonautixem – Duben 2024

Stará pravda říká, že všechno je jednou poprvé a tak se včera poprvé od začátku roku 2019 stalo, že poslední pátek v měsíci byl na našem webu bez pravidelného Pokecu s kosmonautixem. Tuto anomálii beru plně na svá bedra, ale rozhodně se nemusíte bát, že byste o třiašedesátý díl tohoto pořadu přišli. Oproti tradičnímu poslednímu pátku v měsíci se tentokrát posouváme o jeden den na sobotu 27. dubna, přičemž vše ostatní zůstává při starém – začínáme v osm hodin večer a v průběhu cca dvouhodinového živého vysílání budeme odpovídat na dotazy, které diváci napíší do YouTube chatu. Ještě jednou se omlouvám za zpoždění a moc se na všechny těším u odloženého přenosu.

Zdroje obrázků:
https://pbs.twimg.com/media/GK4HjWZW4AAVqGb?format=jpg&name=4096×4096
https://pbs.twimg.com/media/GKftWJUWsAADI7E?format=jpg&name=large
https://pbs.twimg.com/media/GMCSly0WIAE_jtJ?format=jpg&name=large
https://pbs.twimg.com/media/GLd-PpyX0AAyM_I?format=jpg&name=4096×4096

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

2 komentářů ke článku “Pokec s kosmonautixem – Duben 2024”

  1. pidzej78 napsal:

    Můžu hádat? Zapíjeli jste ve čtvrtek s chlapcema Přibylovýma ve čtvrtek úspěšnou Michalovu sólo online premiérovou přednášku a trochu se to protáhlo? .)

    • Dušan Majer Administrátor napsal:

      To by bylo hezké, ale realita byla trochu jiná. Byl jsem totiž mentálně posunutý o jeden den a měl dojem, že není pátek, ale čtvrtek a tak jsem vyrazil na výlet. Beru to samozřejmě plně na sebe, ale možná vás pobaví, že část viny na mém zmatení mají Služby města Jihlavy. Měli jsme tenhle týden blokové čištění a v rámci toho se zavedly modré zóny. A u domu nám stála cedule Zákaz stání 25. – 27. dubna – provádění vodorovného dopravního značení. Moje hlava tak nějak počítala s tím, že je to do pátku, protože jsem nečekal, že budou pracovat i v sobotu. 🙂

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.