Navrhněte logo mise Planetum-1

Start dalšího českého CubeSatu se nezadržitelně blíží – už letos v červnu by měl Falcon 9 vynést na oběžnou dráhu společně s dalšími družicemi i český CubeSat Planetum-1, za kterým stojí organizace Planetum, která sdružuje pražské hvězdárny a planetárium. Organizátoři se nyní obrací na veřejnost, která má možnost vytvořit pro tuto misi logo. Autor vybraného návrhu kromě dobrého pocitu z výhry i skutečnosti, že jeho jméno bude laserem vygravírováno do letového exempláře. Výherce se navíc může těšit na doživotní volný vstup do všech středisek Planetum (vyjma speciálních akcí jako jsou například koncerty).

CubeSat Planetum-1.

CubeSat Planetum-1.
Zdroj: Planetum

Pokud tedy máte grafický cit, můžete se pustit do tvorby návrhu loga, které by se mělo používat na různých pamětních a propagačních materiálech – nášivkách, tričkách, modelech a podobně. Své návrhy v grafických formátech .jpg, .png či .pdf můžete posílat na adresu [email protected] a v předmětu mailu uveďte „logo družice“. Pokud chcete, můžete k obrázku přidat i vysvětlující popis zvoleného motivu, ovšem tady jste omezeni limitem 300 slov. Ve Vašem návrhu by měla být kromě barevné i černobílá verze loga. Své výtvory můžete na výše uvedenou adresu posílat do 23:59 SELČ 3. dubna 2022.

O tom, zda jste vyhráli, budete informováni e-mailem. Vyhlášení výsledků proběhne 10. dubna 2022 na sociálních sítích Planetum. Vybraný návrh může být organizátory soutěže upraven podle jejich potřeby. Vybraný autor přenechává výtvarnou licenci Hvězdárně a planetáriu hl. m. Prahy a ta bude moci s dílem bezplatně nakládat dle vlastní potřeby.

Zdroje informací:
https://www.planetum.cz/

Zdroje obrázků:
https://www.planetum.cz/wp-content/uploads/2022/03/druzice_soutez_web-1024×576.png
Planetum

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

6 komentářů ke článku “Navrhněte logo mise Planetum-1”

  1. Borin napsal:

    Tak to je překvapení! Ukázali malinkého deformovaného Hurvajze.

  2. Spytihněv napsal:

    Moc jim fandím. Pouze 1U a přitom má nějaké orientačni trysky, To se jen tak nevidí.

  3. Borin napsal:

    Start se blíží, poslední informace byla červen 2022?

    Překvapení utajené postavičky – hádám na Večerníčka s jednokolkou a papírovou čepicí mezi hvězdami.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.