Změna schématu našeho eshopu

Vážení čtenáři, máme opravdu velkou radost, že jsme Vám mohli v roce 2021 splnit přání, po kterém jste volali už dlouho. 4. července jsme Vám totiž představili eshop s našimi propagačními předměty, který se nám podařilo realizovat díky firmě Triko Rokit. Po této prvotní edici jsme 2. září představili edici novou a 11. listopadu přišla edice třetí a poslední. Nikoliv zatím poslední, ale úplně poslední. Pokud jste se právě znepokojili, že snad náš eshop končí, mohu Vás jednoznačně uklidnit. Eshop nejenže funguje i nadále, ale změna, která jej nyní potkala, bude mít pozitivní dopad pro všechny.

Mikina s motivem Artemis I

Mikina s motivem Artemis I
Zdroj: https://www.triko-rokit.cz/

Jak již vyplynulo z prvního odstavce, až doposud to chodilo tak, že se zveřejnila nová edice propagačních předmětů (pánská, dámská i dětská trička, mikiny či grafiky) a zájemci si mohli objednávat. Každá edice šla objednat pouze po určitý čas. Poté se objednávky uzavřely a pan Matúš Nemčík, který tuto službu zajišťuje, pak obstaral vytištění i rozeslání všech objednávek. Tento systém však měl více nevýhod. Vy, kteří jste si propagační předměty objednali, jste museli čekat velmi dlouho (zvlášť pokud jste udělali objednávku krátce po zveřejnění nové edice). Mezi uzavřením jedné edice a zveřejněním nové vznikala několik týdnů dlouhá hluchá období, kdy si nikdo nemohl nic objednat. Pan Nemčík zase musel nárazově čelit expedici velkého množství objednávek. Nabízelo se tedy vyřešit tyto  komplikace jedním řešením.

Dámské tričko Super Heavy B4 a Starship S20.

Dámské tričko Super Heavy B4 a Starship S20.
Zdroj: https://www.triko-rokit.cz/

Mohu Vám tedy s radostí oznámit, že rušíme systém edic. Nově si tedy na našem eshopu můžete objednat libovolný produkt kdykoliv – 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Zaniknout tedy hluchá období, kdy nebylo možné si nic objednat. Eliminují se také zmíněné nárazové expedice velkého množství objednávek a zkrátí se doba mezi odesláním objednávky a přijetím hotového produktu. Tato změna tedy vyřeší všechny výše uvedené komplikace. Možná ale některé z Vás napadlo, že zrušením vydávání nových edic přijdete o možnost vybírat si ze stále nových produktů. Nebojte se, o tuto možnost nepřijdete. Pan Nemčík avizoval, že zhruba jednou za měsíc přidá do nabídky nový motiv.

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

11 komentářů ke článku “Změna schématu našeho eshopu”

  1. Pavel Ned napsal:

    Škoda, že stále není možno zvolit tričko s límečkem.

    • Nemcik napsal:

      Dobrý deň pán Ned. Máte na mysli tričko s límečkem a malým logom Kosmonautix?

      • Pavel Ned napsal:

        Ano, presne takove bych chtel. Cerne tricko s limeckem a malym logem Kosmonautix.

      • Ričrd napsal:

        Já bych uvítal s malým logem, ale bez límečku. Případně i s velkým logem (triko KOSMONAUTIX), ale decentním nápisem KOSMONAUTIX.CZ. Zhruba poloviční až třetinová velikost a asimetricky umístěno. Na můj vkus originál moc křičí. Koupil bych obě varianty. Díky.

  2. Dagmar napsal:

    Prosím už mi pošlite tričko, ktoré som si objednala a ešte 7.1.2022.
    Koľko ešte musím čakať ? Ďakujem.
    Dagmar

  3. Mses napsal:

    Skvělá zpráva.
    Model s edicema je dobrý jen pro výrobky, které jsou limitované buď do počtu vyrobených kusů, nebo takových výrobku, co se po určité době už neprodají – třebas k nějaké významné události (sport, kultura apod).
    A jak napsal Dušan je to nárazově náročné. V dnešní době je možnost potisku už od pár kusů, takže plynulost objednávek je dostatečná i v horizontu několika týdnů.
    Za pár měsíců narozky, takže jeden dárek je jasný 😀

  4. Ričrd napsal:

    Díky za vysvětlení, 15.1. jsem si objednal 4ks trik a zaplatil předem. Doteď se objednávka tváří, jako by nebyla vůbec odeslána, pouze je zavedena do systému. Očekávám, že když je zboží skladem, expedici a dodání do 5-7 dnů. Už jsem měl 1796 důvodů pro podvod.

  5. David Suchomel napsal:

    Já si klidně počkám. Sice už je po Vánocích, ale proč si neudělat Vánoce nyní :-))

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.