Nová kolekce propagačních předmětů je tu!

Když jsme začátkem července vydali článek informující o spuštění prodeje triček našeho webu s kosmonautickými motivy, zdůrazňovali jsme v něm, že jde zatím jen o zkušební provoz, během kterého se bude ladit celý proces. V rámci této první edice jste si objednali více než 150 triček, což nás velmi mile překvapilo. Bylo tedy možné otestovat všechny kroky a vše vyladit. Dnes proto spouštíme druhou edici, která už není testovací. Těšit se můžete nejen na některé oblíbené motivy, které znáte už z první várky (například velké logo kosmonautixu, Perseverance, či Ingenuity), ale čekají na Vás i motivy nové – ať už je to Dalekohled Jamese Webba, první spojená sestava Super Heavy / Starship, nebo obrázky spojené s historií kosmonautiky – raketoplány či Vostok. A pozor, jelikož jsme opustili testovací provoz, tak už nenabízíme pouze pánská trička.

Nenabízíme jen pánská trička, ale i trička dámská či dětská, nebo mikiny.

Nenabízíme jen pánská trička, ale i trička dámská či dětská, nebo mikiny.
Zdroj: https://www.triko-rokit.cz/

Drazí příznivci kosmonautiky! Děkujeme za vaši přízeň a trpělivost v testované fázi eshopu. Otestovali, nastavili a naučili jsme se, co jsme potřebovali a proto přelétaváme do ostrého provozu,“ říká Matúš Nemčík, který má výrobu těchto propagačních předmětů na starost a dodává: „Dovolte, abych vám představil novou kolekci triček Rokit. Motivy zobrazují historii, současnost a budoucnost kosmických letů. Náš sortiment se kromě pánských triček rozšířil i o dámská a dětská trička a přidali jsme i mikiny a grafiky.

Kompletní nabídku najdete jako minule na adrese https://www.triko-rokit.cz/ a věříme, že se Vám bude nová edice líbit. „Pozor! Objednávky je možné uskutečnit do 30. 9. 2021,“ upozorňuje Matúš Nemčík a dodává: „Následně se produkty potisknou sítotiskem a rozešlou k vám. Takový postup je nejen nejvýhodnější, ale přispěje i k plynulosti distribuce. Věříme, že se vám nová kolekce bude líbit a budeme rádi, když rozšíří vaše šatníky. Pojechali! Team Rokit.

Poster o velikosti A3 s motivem lodi Vostok .

Poster o velikosti A3 s motivem lodi Vostok .
Zdroj: https://www.triko-rokit.cz/

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

12 komentářů ke článku “Nová kolekce propagačních předmětů je tu!”

  1. Honza Valecka napsal:

    Dobrý den, chápu, že černobílá grafika vypadá dobře, ale nešlo by udělat i nějaká barevná trika? Konkrétně mě zajímá Starship SN 20 + B4. Díky

    • Nemcik napsal:

      Dobrý deň.
      Máte na mysli farbu trička, alebo farebnosť motívu?

      • Honza Valecka napsal:

        Barvu trička. Černá, bílá, šedá a tmavě modrá trička jsou nudná a je jich všude plno. Mám raději veselejší barvy, žlutou, červenou, zelenou, oranžovou, zajímavě výraznou modrou nebo tak něco. Prostě něco veselého, na čem by zároveň pěkně vynikl ten černý motiv. Možná, že nějaká ta oranžová/cihlová by mohla být zajímavá? Měl jsem takové fakultní triko a bylo super.

      • Nemcik napsal:

        Sto ľudí – sto chutí. Ja zase nosím výhradne biele alebo čierné tričká. Ale nie je problém vám to natlačiť na tričko inej farby. Napíšte mi v poznámke k objednávke akú farbu by ste si prial a pošlem vám mail aké sú možnosti.

      • Honza Valecka napsal:

        Úžasné, to je neuvěřitelný servis. Díky moc, vážím si toho!

  2. vreckam napsal:

    mno, ono tam vlastně skladem není nic … bude dotisk?

  3. tommy napsal:

    Dobrý den, krásné věci! Ale vidím dobře, že tričko s Ingenuity pouze v 1 velikosti? Opravdu nelze v XL?

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.