Pokec s kosmonautixem – červen 2021

Další měsíc utekl jako voda a je tu opět poslední pátek v měsíci. Jak tradice velí, ani tentokrát nevynecháme Pokec s kosmonautixem. Tentokrát již jako obvykle začínáme v osm hodin – začátek minulého dílu v devět večer byl opravdu pouze výjimečný. Těšit se můžete na tradiční dvě hodiny dlouhé povídání věnované tématům, o kterých rozhodujete Vy, diváci. Stačí napsat do chatu na YouTube Váš dotaz, na který se pokusíme v přímém přenosu co nejlépe odpovědět. Pokud tedy máte čas a chuť, pak Vás srdečně zveme k našemu přenosu, kde panuje příjemná nálada.

Ze zkušeností z minulých dílů ještě chci upozornit, že odpovídáme pouze na dotazy, které nám diváci napíší do chatu na YouTube. Své otázky proto nepište do komentářů pod článkem, tam se k nim během přenosu nedostaneme. Díky za pochopení.

Zdroje obrázků:
https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/pia24681-1041.jpg
https://www.aljazeera.com/wp-content/uploads/2021/06/000_9CD3UZ.jpg
https://pbs.twimg.com/media/E3lBmAjXMAA3a45?format=jpg&name=large
https://images-assets.nasa.gov/…/KSC-20210612-PH-CSH01_0118~medium.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

4 komentářů ke článku “Pokec s kosmonautixem – červen 2021”

  1. Pavel_HAM napsal:

    Dušane zdravím vás a snažím se vše co nejdříve monitorovat. Měl jsem nějaké dotazy nebo spíše dotaz do Pokecu, ale bohužel se mi nepodařili najít URL adresu kam je směřovat. Prosí, až budete mít chvilku tak ji pošlete. Mockrát děkuji. Kosmonautika mě zajímá zprostředkovaně, hlavně přes radioamatérství. Případné chy prosím omluvte táhne mi na 69 a po koronaviru se mi zhoršil zrak. Hezký den Pavel Branšovský.

    • Dušan Majer Administrátor napsal:

      Hezký den,
      těší mne Váš zájem. Otázky v Pokecu čtu během přímého přenosu z chatu na YouTube. Nemusíte nic hledat, stačí kliknout na název videa vloženého do tohoto článku a dostanete se na YouTube, kde byl při přímém přenosu chat. Ale pokud se Váš dotaz týká radioamatérství, tak se už předem omlouvám. Tohle není můj obor a pochybuju, že bych Vám dokázal nějak užitečně odpovědět.

  2. Borin napsal:

    Dnes při rozloučení s Libuškou Šafránkovou zazněla slova, ač není Večernice hvězdou. Ona se na nebe jako Večernice vrátila. Možná i vaše hvězda.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.