Vesmírná technika: Cesta k programu Vostok – vývoj programu Vostok

VT_2021_20a

Než se Jurij Gagarin dočkal své historické mise, musely zástupy inženýrů vyřešit celou řadu technických problémů. Kromě toho stály programu Vostok v cestě i konkureční programy. Mimo technických překážek tak bylo potřeba získat i oficiální souhlas nejvyšších míst. Cesta to nebyla snadná, ale tým expertů to díky důrazu na pečlivost a detail dokázal – program Vostok byl vybrán k realizaci.

Pokud Vám nefunguje přehrávání ve vloženém okně, klikněte sem a dostanete se na stránku pořadu na Mall.TV. Pokud máte s přehráváním problém, zkuste jej spustit v tzv. anonymním okně prohlížeče.

Vesmírná technika vychází na MALL.TV každý pátek .

Kromě Vesmírné techniky najdete na internetové televizi MALL.TV i další pořady Kosmonautixu. Každý den zde vycházejí Vesmírné zprávy, které informují o dění v kosmonautice. Také zde najdete živě a česky komentované přímé přenosy startů raket pod názvem Vesmírné starty.

Pokud si chcete prohlížet tyto pořady přímo v aplikaci na svém telefonu, tabletu nebo na chytré televizi, zde je návod jak naladit MALL.TV

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

10 komentářů ke článku “Vesmírná technika: Cesta k programu Vostok – vývoj programu Vostok”

  1. jregent napsal:

    me video zde na Kosmonautixu prehrat jde

    Google Chrome OS
    Version 90.0.4430.218 (Official Build) (64-bit)

    Na Mall.tv ne

  2. vasekcer napsal:

    Koukám, že mall.tv „vylepšil“ svoje videa. Že na jejich webu nejdou na chrombooku přehrávat ŽÁDNÁ videa, s tím jsem se smířil. Doposud šla přehrávat alespoň videa, vložená do stránek jiných, viz zde na kosmonautixu, nebo na živě.cz. Bohužel vidím, že vývoj se nezastavil a už nejdou přehrávat ani ta. Až dojde na videa Živě a česky, velice pravděpodobně tady skončím. Přitom na chrombooku přehraji videa z celého světa, ještě jsem nenarazil na problém. Holt mall.tv je unikát, windows si kvůli tomu kupovat nebudu, za to mi nestojí.

    • Michal Václavík VIP napsal:

      Jak sám píšete, problém je na straně MALL.TV. Obraťte se tedy s dotazem/stížností na ně. Tady vám to nepomůže, protože tady s tím nikdo nic neudělá.

      • vasekcer napsal:

        Bohužel dělají mrtvé brouky. Omlouvám se, ten komentář jsem napsal v záchvatu emocí.

      • Dušan Majer Administrátor napsal:

        Pokud máte zájem, napište mi na mail [email protected]. Předám Vaši kompletní zprávu i s Vaší mailovou adresou přímo kolegům z Mall.TV, kteří se minimálně pokusí s tím něco udělat. Ve svém mailu, prosím, popište přesně svůj problém i technické parametry. Určitě najdeme cestu. 😉

    • Dušan Majer Administrátor napsal:

      Je mi líto, že vám videa nejdou. Ale taky mne mrzí, že vás z celé naší produkce zajímají pouze videa a pokud by vám nešly zmíněné přenosy, přestal byste k nám chodit. Dovolil bych si upozornit, že videa tvoří jen malou část článků, které na našem webu vydáváme.
      A jak píše Michal – tady váš komentář nic nezmění. Kontaktujte přímo Mall.TV.

      • vasekcer napsal:

        Omlouvám se, napsal jsem to v záchvatu emocí, samozřejmě sem budu chodit dál, ale je mi to trochu líto. Tato videa mám rád a velice mě zajímají.

      • Dušan Majer Administrátor napsal:

        V pohodě, neurazil jsem se. 😉
        Určitě najdeme cestu, jak to zjednodušit Vám i ostatním divákům, kteří mohou mít podobný problém. 🙂

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.