Pokec s kosmonautixem – březen 2021

Další měsíc nám utekl jako voda a je tu opět poslední pátek v daném měsíci. A to znamená jediné – už po sedmadvacáté se společně sejdeme u zhruba dvouhodinového přímého přenosu, jehož podobu určujete Vy, diváci. Pokec s kosmonautixem je o odpovídání na dotazy, které napíšete do chatu u videa na YouTube. Pokud tedy máte večer od osmi hodin čas, přijměte naše pozvání k přátelskému povídání o našem společném zájmu – kosmonautice.

Ze zkušeností z minulých dílů ještě chci upozornit, že odpovídáme pouze na dotazy, které nám diváci napíší do chatu na YouTube. Své otázky proto nepište do komentářů pod článkem, tam se k nim během přenosu nedostaneme. Díky za pochopení.

DŮLEŽITÉ!
Jelikož je na dnešní odpoledne / večer / noc na zítřek plánován skok Starship SN11, který se chystáme vysílat (a který má pro nás prioritu), znamená to, že se Pokec přizpůsobí aktuální situaci. Ve hře je zatím celé spektrum možností, protože nevíme, kdy má ke skoku přesně dojít. Je tedy možné, že Pokec proběhne jako obvykle beze změny. Je ale také možné, že začne později, až skončí přenos ze SN-11. Vyloučit se nedá ani opačná možnost, tedy že Pokec začne v plánovaném čase, ale pak bude předčasně ukončen, abychom mohli spustit přenos ze SN11. A je tu také možnost, že dnes Pokec vůbec nebude. V takovém případě by se přesunul hned na další den – na sobotu 27. března. V článku Vás budeme informovat o všech aktuálních změnách.

Zdroje obrázků:
https://pbs.twimg.com/media/ExGvQNCWQAEVPOM?format=jpg&name=4096×4096
https://live.staticflickr.com/65535/51006496043_1513bfc0e8_o_d.jpg
https://live.staticflickr.com/65535/51059530428_a221b79131_h.jpg
https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/nhq202103180001.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.