Pokec s kosmonautixem – listopad 2020

Listopad si pro nás připravil skutečný nášup kosmonautických událostí, které kolem nás neustále proplouvali, takže jsme se ani nenadáli a už se nám pomalu blíží konec měsíce. A to je neklamná známka toho, že nás čeká tradiční Pokec s kosmonautixem – tentokrát půjde již o 23. vydání tohoto živě vysílaného formátu. Stejně jako obvykle budete o tématech diskuse rozhodovat Vy, diváci – záleží totiž pouze na Vašich otázkách o kosmonautice. Jako obvykle začneme v osm hodin večer a vysílání potrvá zhruba dvě hodiny. Pokud tedy máte čas a chuť připojit se k přátelskému povídání, jste srdečně zváni.

Ze zkušeností z minulých dílů ještě chci upozornit, že odpovídáme pouze na dotazy, které nám diváci napíší do chatu na YouTube. Své otázky proto nepište do komentářů pod článkem, tam se k nim během přenosu nedostaneme. Díky za pochopení.

Zdroje obrázků:
https://pbs.twimg.com/media/EnDR478UYAEZ5f7.jpg:large
https://i.imgur.com/dma5fmN.jpeg
https://pbs.twimg.com/media/EnQkqi-VkAApU8n?format=jpg&name=900×900
https://blogs.nasa.gov/…/240/2020/11/blog_russian_eva_47b.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

2 komentářů ke článku “Pokec s kosmonautixem – listopad 2020”

  1. athlo napsal:

    Dobrý den, s radostí poslouchám každý pokec s kosmonautixem, často zazní zajímavé dotazy ale i opakování se jistě zůročí. Hlavně jsou všechny díly podnětné, pro vyhledávání si dalších informací ke kosmonautickým projektům.

    Jestli můžu poprosit, mohli byste se podělit o odkaz na zmíněné přednášky z Valašského meziříčí?

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.