Pošesté ve finále Křišťálové lupy! Moc Vám děkujeme!

Dámy a pánové, udělali jste naší redakci ohromnou radost. Ačkoliv jsme v průběhu nominační fáze letošního ročníku Křišťálové lupy, ceny českého internetu, nikoho k hlasování nevybízeli (toto pravidlo ctíme každý rok), tak jste nám přesto sami od sebe poslali tolik hlasů, že to stačilo na postup do finále. Neuvěřitelné je, že jsme se do finálové fáze v kategorii Zájmové weby dostali již pošesté v řadě – a to vše díky Vám a Vašim hlasům, děkujeme! Stejně jako každý rok zkusíme ve finále chytnout šanci za pačesy a všechny Vás požádáme, zda byste nebyli tak laskaví a neudělili nám finálový hlas.

Projekty nominované do Křišťálové lupy, ceny českého internetu za rok 2023 v kategorii Zájmové weby.

Projekty nominované do Křišťálové lupy, ceny českého internetu za rok 2023 v kategorii Zájmové weby.
Zdroj: https://kristalova.lupa.cz/

K hlasování není zapotřebí žádná registrace. Až do konce finálového hlasování budeme mít v pravém sloupci našeho webu banner soutěže, jehož proklik povede na stránku s hlasováním. Odkaz je nastaven tak, že je v kategorii Zájmové weby předvyplněn Kosmonautix. Samozřejmě můžete udělit hlasy i svým favoritům v jiných kategoriích. Jakmile dospějete až ke konci formuláře, musíte vyplnit svůj mail (aby se zabránilo opakovanému hlasování), zaškrtnete, že nejste robot a velkým červeným tlačítkem odešlete své hlasy. Políčko, že souhlasíte se šířením obchodních sdělení prostřednictvím elektronického kontaktu není potřeba zaškrtávat. Poté se Vám obnoví stránka, kde budete mít potvrzeno, že Vaše hlasy byly započítány.

Pokud tedy rádi čtete náš web rádi a chtěli byste jej podpořit, máte možnost, která navíc nestojí ani korunu. Už samotný postup do finále je pro nás (stejně jako každý rok) mimořádným úspěchem. I kdybychom skončili ve finále na poslední (desáté) příčce, nebudeme zklamaní, protože  konkurence je i letos opravdu velká. Ještě jednou upřímně děkujeme všem, kteří nás svými hlasy v nominační fázi dostali do finále a předem také děkujeme všem, kteří nám ve finále pošlou své hlasy. A mimochodem také v letošním ročníku se navíc do finále kategorie Zájmové weby dostal i další projekt, který popularizuje vědu – naši kolegové z Vědátora! Pokud tedy máte rádi jejich tvorbu, klidně svůj hlas udělte jim, zaslouží si to. Vždyť jen samotná skutečnost, že ve finálové kategorii Zájmové weby jsou druhý rok po sobě dva popularizační projekty, je sama o sobě úžasná. Přidejte si k tomu fakt, že v ostatních kategoriích najdete projekty jako Fakta vítězí a Jirka vysvětluje věci, které se zaměřují také na popularizaci a vyjde Vám, že je letošní ročník Křišťálové lupy opravdu nabit popularizačními aktivitami.

Finálové hlasování již bylo otevřeno a poběží až do 1. listopadu. Výsledky ve všech kategoriích budou zveřejněny 23. listopadu na slavnostním vyhlášení. A jak jsme si vedli v minulých ročnících Křišťálové lupy v kategorii Zájmové weby?

  • 2018 – 8. místo
  • 2019 – 6. místo
  • 2020 – 5. místo
  • 2021 – 6. místo
  • 2022 – 7. místo

Zdroje informací:
https://kristalova.lupa.cz/

Zdroje obrázků:
https://i.iinfo.cz/images/289/kl23.png

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

4 komentářů ke článku “Pošesté ve finále Křišťálové lupy! Moc Vám děkujeme!”

  1. MarianGrega napsal:

    Určite Vám celá rodina dáme hlas, sme Vašou tvorbou nadšení no a naživo komentované prenosy štartov vesmírnych nosičov veľmi vyhľadávané. Veľká vďaka!

  2. Zdenecek napsal:

    Není zač, my děkujeme za to co pro nás fanoušky kosmonautiky děláte! 🙂

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.