Přidejte se k nám na společný pokec na Discordu!

Ať už jste čtenáři našeho webu, či diváci našich česky komentovaných přenosů, pravděpodobně víte o formátu, který na našem YouTube kanále vysíláme pravidelně poslední pátek v měsíci od osmi hodin večer. Řeč je samozřejmě o Pokecu s Kosmonautixem, kde můžete do chatu pokládat otázky, na které se následně moderátoři přenosu snaží odpovídat. Tento formát má výhodu v tom, že umožňuje přímou interakci mezi diváky a moderátory. Nyní jsme se ale rozhodli, že je na čase posunout se na další úroveň a tak již tuto sobotu, tedy 5. srpna, se na našem Discord serveru uskuteční vůbec první online setkání fanoušků společně s redakcí Kosmonautixu.

Náš Discord se dostal dle portálu GeekBoy.cz do výběru TOP 23 CZ/SK serverů

Náš Discord se dostal dle portálu GeekBoy.cz do výběru TOP 23 CZ/SK serverů
Zdroj: geekboy.cz

O co jde? Nebude se jednat o formát podobný Pokecu s Kosmonautixem, tedy divák položí otázku, na kterou mu někdo z redakce odpoví. Naším cílem je přátelská společná diskuze, při které se nemusí nutně řešit čistě kosmonautika. Nyní tak máte možnost osobně diskutovat s redakcí a ostatními fanoušky o čemkoliv, co Vás bude zajímat. Může se také stát, že občas na setkání nebude ani jeden člen redakce… 😀 Tato setkání plánujeme pořádat pravidelně každou první sobotu v měsíci a po pár setkáních se v závislosti na oblibě tohoto formátu rozhodneme, jestli v něm budeme pokračovat. Tímto jste také samozřejmě srdečně zváni na náš server, kde najdete kanály zaměřené na kosmonautiku, volnou diskuzi, fotky z různých koutů světa, hry, kvízy, různé informační kanály a spoustu dalších. Pokud si tak chcete popovídat s lidmi se stejným zájmem v přátelském prostředí, samozřejmě i mimo tento skupinový hovor, Discord je ideální volba. Sluší se také poznamenat, že náš server se dle portálu GeekBoy.cz dostal do výběru 23 nejlepších českých a slovenských serverů.

Toto ale samozřejmě neznamená, že končí klasické Pokecy s Kosmonautixem. Ty budou dále pokračovat tak, jak jste byli doposud zvyklí, tedy od osmi hodin každý poslední pátek v měsíci.

Na náš server se přidáte kliknutím na tento odkaz, nebo kliknutím na tlačítko Join Discord na níže zobrazeném widgetu.

Zdroje obrázků:
https://miro.medium.com/v2/resize:fit:697/1*s-U9sLwGymQxYtU8tbdNFQ.jpeg
https://www.geekboy.cz/…/2023/7/2566/64a3f17063fcc/kosmonautix-v2_md.webp

 

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.