Popáté ve finále Křišťálové lupy! Moc Vám děkujeme!

Dámy a pánové, jste opravdu skvělí. Dnes mi v mailové schránce přistála zpráva od organizátorů, že se náš projekt kosmonautix.cz dostal do finále ankety Křišťálová Lupa 2022 – Ceny českého Internetu. To znamená, že nás Vaše hlasy dostaly do finále této ankety již popáté v řadě. Stejně jako v minulých letech jsme přitom nikoho v rámci nominační fáze k hlasování nevybízeli. Lidé nás tedy do finále v kategorii Zájmové weby nominovali dobrovolně a za to bychom jim chtěli na tomto místě upřímně poděkovat. Stejně jako v minulých letech po postupu do finále zkusíme chytit příležitost za pačesy a požádáme naše čtenáře o hlasy.

Projekty, které se dostaly do finále kategorie Zájmové weby v anketě Křišťálová lupa 2022.

Projekty, které se dostaly do finále kategorie Zájmové weby v anketě Křišťálová lupa 2022.
Zdroj: https://kristalova.lupa.cz/

Do pravého sloupce našeho webu (na mobilech jej najdete pod hlavním polem) jsme přidali banner Křišťálové lupy. Stačí na něj kliknout a dostanete se na hlasovací stránku. Při využití tohoto odkazu už máte v kategorii Zájmové weby zaškrtnutý kosmonautix, ale pochopitelně můžete hlasovat i v ostatních kategoriích pro projekty, které se Vám líbí. Ve spodní části stránky pak vyplníte svůj mail, zaškrtnete, že nejste robot a dáte odeslat své hlasy. Není nutné zaškrtávat políčko nad mailovou adresou o „šíření obchodních sdělení“.

Pokud tedy máte náš web rádi a chcete jej podpořit, tohle je ideální příležitost – a navíc vás to nebude stát ani korunu. Už samotný postup do finále je pro nás (stejně jako každý rok) ohromným úspěchem. I kdybychom skončili ve finále na poslední (desáté) příčce, nebudeme zklamaní. Konkurence je i letos opravdu velká. Tentokrát se navíc do finále kategorie Zájmové weby dostal i další projekt, který popularizuje vědu – jsou to naši kolegové z Vědátora! Pokud tedy máte rádi jejich tvorbu, klidně svůj hlas udělte jim, zaslouží si to. Už jen samotná skutečnost, že ve finále této kategorie jsou dva popularizační projekty, je sama o sobě úžasná.

Hlasovat můžete už nyní až do 1. listopadu. Výsledky ve všech kategoriích budou zveřejněny 24. listopadu na slavnostním vyhlášení. A jak jsme si vedli v minulých ročnících Křišťálové lupy v kategorii Zájmové weby?

  • 2018 – 8. místo
  • 2019 – 6. místo
  • 2020 – 5. místo
  • 2021 – 6. místo
Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

7 komentářů ke článku “Popáté ve finále Křišťálové lupy! Moc Vám děkujeme!”

  1. Novotny Jiri napsal:

    Taktéž se přidávám a přeji co nejlepší umístění.

  2. David Suchomel napsal:

    Jsme moc rád. Můj hlas a rodiny máte. Držím pěsti a ta bedna prostě padne.

  3. Zdenecek napsal:

    Zasloužíte si to
    PS: Můj hlas máte také

  4. TritonJ napsal:

    Máte můj hlas. Držím palce, ať je umístění ještě lepší než loni.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.