Novinka: Vytiskněte si naše články

Na základě zpětné vazby od čtenářů jsme na konec každého článku přidali tlačítko, kterým si můžete snadno vytisknout text i obrázky daného článku.
14. listopadu 12:40

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

12 komentářů ke článku “Novinka: Vytiskněte si naše články”

  1. drnest napsal:

    Dobrý den, velmi mi tam chybí diskuse. Ty jsou často velmi hodnotné a doplňují článek. Šlo by je tam prosím doplnit? Děkuji.

  2. hynekol napsal:

    Dobrý den, mám dotaz asi nejvíc na Vladimíra Kordase – proč se šlo touto cestou (externí webaplikace) a ne cestou případy tiskového CSS?

    Stejně jako například zde: https://www.astro.cz/clanky/slunecni-soustava/rover-curiosity-objevil-na-marsu-doposud-nezname-organicke-molekuly.html Je to čisté HTML řešení. Podívejte se na náhled tisku. Přes CSS je řečeno která část stránky se má/nemá zahrnout do tisku a jakým způsobem. Přijde mi to čistší, jednodušší, „správnější“.

    • Vladimír Kordas Administrátor napsal:

      Díky za dobrý tip, nicméně na našem řešení se mi líbí to, že lze jednoduše určit, co chcete a co nechcete vytisknout z daného článku. Klikáním na jednotlivé prvky můžete smazat části, které nechcete. Příklad: Člověk by chtěl jen text článku + hlavní obrázek – v našem případě jednoduchým kliknutím můžete smazat prvky, které tisknout nechcete. Měl jsem více možných variant, ale tato funkce mi přišla užitečná a proto jsem ji vybral pro náš web.

  3. Matej Soukup napsal:

    Paráda, díky za tuto funkci.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.