Předposlední test padáků Crew Dragonu

Zkouška proběhla 12. dubna a nyní zbývá poslední shozový test. Vyšetřování předčasného vypnutí jednoho Merlinu je téměř u konce.
17. dubna 22:20

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

7 komentářů ke článku “Předposlední test padáků Crew Dragonu”

  1. Vaclav napsal:

    Omlouvám se za nekázeň, ale v měsíci kdy se oslavuje první let člověka do kosmu mi připadlo vhodné, aby fandové kosmonautiky nepřišli o kvalitní francouzský snímek. V archivu ČT 2 jsou pořady jen omezenou dobu a přišlo mi jako škoda, kdyby někdo, koho to zajímá, o francouzský pohled na věc přišel a proto jsem nečekal na tematicky vhodnější článek, zejména že takový zde již byl a další bude až zase za rok.
    V krátké zprávě, kam jsem svůj příspěvek vložil se jedná o let pilotované lodi a tak jsem se , jak Vámi doloženo mylně , domníval, že by to tam mohlo zapadnout.
    Pokud si alespoň někdo avizovaný snímek pustil, splnilo to účel, pokud nikoli tak to byla ode mne opravdu chyba, ještě jednou se omlouvám, mě se snímek opravdu líbil, byl jsem nadšen a jen jsem chtěl toto nadšení s někým sdílet. Ve svém okolí žádné fandy kosmonautiky nemám a proto hledám spřízněné osoby zde.
    Kosmonautika není mým jediným zájmem, řekl bych okrajovým a z toho plynou i moje omyly.

  2. Vaclav napsal:

    Doporučil bych ČT 2 ze včerejších 19.00. Je tam francouzský snímek o Gagarinovi s unikátními necenzurovanými záběry a sovětskými podvody jichž se , bohužel, účastnil aktivně i Gagarin. Vřele doporučuji.

    • Dušan Majer Administrátor napsal:

      A jak to souvisí s tématem článku? Opravdu prosím, dávejte do komentářů pouze věci, které se týkají tématu. Jestli máte nutkavou potřebu sdílet články či aktuality z jiných oborů, založte si třeba profil na sociální síti a přispívejte do tématických skupin. Tento jev sv se u vás opakuje velmi často, ale teď už se musím ozvat. Když chceme po ostatních, aby dodržovali tématickou jednotnost, nemůžeme nad tím u jiného člověka zavírat oči. Diskuse pod článkem má být o tom, co se týká článku. ne o tom, co zrovna dávají v televizi, byť se to týká kosmonautiky, ale úplně jiné mise. Fakt to v diskusi působí rušivě. Zkuste si najít nějaké místo na internetu (sociální sítě jsou v tomto směru opravdu dobré) a přispívejte do diskusních skupin, kam se to hodí. U nás, prosím, respektujte téma článku.

  3. Jiri Hadac Redakce napsal:

    Hurá, konečně už po dvou měsících nezbývají pořád dva testy 😀

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.