Spoluorganizujeme setkání fanoušků SpaceX!

Vážení čtenáři, náš portál ve spolupráci s webem ElonX.cz a Fakultou Elektrotechnickou ČVUT pořádá unikátní neformální setkání fanoušků SpaceX v Praze. Akce nazvaná „David Pavlík: zkušenosti ze Silicon Valley“ proběhne ve středu 18. října od 18:00 v Praze na adrese Karlovo náměstí 13. Jak již název samotné akce napovídá, kromě setkání fanoušků mezi sebou půjde i o setkání s Davidem Pavlíkem, který pracuje ve SpaceX jako jediný Čech, ale už předtím prošel mnoha velkými firmami – Netflixem, Amazonem, či Microsoftem.

David Pavlík

David Pavlík
Zdroj: Archiv Davida Pavlíka

Jak se tam dostal? Co se naučil v Amazonu a Netflixu? Jak se liší programování pro rakety od běžných aplikací? Má nějaké historky ze startů? Na všechny tyto otázky dostanou diváci odpovědi a následně se budou moci i sami ptát. Připravena je i vědomostní soutěž na téma SpaceX. Akcí budou provázet moderátoři Petr Melechin z webu ElonX a Dušan Majer z portálu Kosmonautix. Po skončení oficiálního programu se mohou zájemci odebrat do restauračního zařízení, které upřesníme až na místě a kde může debata pokračovat.

Jak se dostat na místo konání?
Z Karlova náměstí (blízko metra) vejděte do budovy Fakulty Strojní ČVUT. Projděte budovou do dvora, kde najdete Fakultu Elektrotechnickou. Beseda bude v místnosti K1.

Jak si zajistit místo na akci?
Jedinou možností je registrace přes portál Eventbrite. Po krátkém zaregistrování Vám přijde mail se vstupenkou. Tu si můžete vytisknout nebo ji ukážete v mobilu. Kapacita akce je 200 míst a vstupné je zdarma. Je tedy možnost, že se kapacita vyčerpá. Pokud se zaregistrujete a zjistíte, že na akci nedorazíte, odhlaste se. Systém využívá čekací listinu, takže se dostane na zájemce, kteří čekají v řadě za Vámi.

Pražské přistání aneb Jaké to je být jediný Čech ve SpaceX, má svou oficiální událost na Facebooku, ale pamatujte, že tato událost je pouze informativní. To, že se na Facebooku přihlásíte, že dorazíte, vůbec nic neznamená. Opravdu bude rozhodovat pouze registrace přes Eventbrite.

A jedno důležité upozornění na závěr – jde o neformální setkání fanoušků, nikoliv o oficiální akci SpaceX.

Zdroje obrázků:
Archiv Davida Pavlíka

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

24 komentářů ke článku “Spoluorganizujeme setkání fanoušků SpaceX!”

  1. Ketivab napsal:

    Chtěl bych se zeptat, kde přesně beseda bude. Zde je napsáno v K9, na Eventbrite v K1.

  2. Hobit napsal:

    Tak tohle setkání bude určitě zajímavé. A jak je vidět je beznadějně plné. Bohužel dozvěděl jsem se to pozdě.

    Prosím, prosím vemte to na kamerku, stačí i obyčejný záznam na mobil. Vždyť kolikrát je kvalita skoro stejně dobrá jako velká kamera. Na rozhovor by to mohlo stačit. Nemusíte streamovat online ale záznam na YouTube stačí bohatě.

    Díky.

  3. Jan Brezina napsal:

    Zkoušel jsem se v pondělí přihlásitm ale už jsem jen na wait listu. Je nějaká možnost zjistit pořadí, abych mohl odhadnout svoje šance?

  4. Lukáš napsal:

    Já bohužel nemám možnost se na místo dostat.
    Bude se ze setkání pořizovat nějaký záznam? Audio, video nebo velký článek?

  5. Svihak Lazensky napsal:

    Vynikající nápad! Pro nás přespolní, co mají Prahu za devatero horami a ještě více řekami, by byl báječný nějaký zhrnujici článek 🙂 Děkuji předem 🙂

  6. Stanislav Krpensky napsal:

    Jake zkusenosti nasbirate za par let ve velke spolecnosti? Kolika projektu jste se ucastnil od zacatku do konce? Proc jste nevydrzel delsi dobu v jedne firme? Jak se na vas jinde divali, kdyz nemate dlouhodobe zkusenosti? Stavite to na nestrannych zkusenostech? Porad hledate vyzvy? Dekuji.

    • Dušan Majer Administrátor napsal:

      Otázky není možné pokládat tady v diskusi pod článkem. Přijďte na akci a můžete se zeptat přímo.
      Za sebe bych řekl, že v těchto velkých firmách se člověk hodně naučí i za pár měsíců. Stejně tak se nedomnívám, že by absence dlouhodobých zkušeností, jak to nazýváte, měla mít nějaký vliv. Jednak na střídání zaměstnavatelů není nic špatné a navíc když je člověk opravdu dobrý, ozvou se mu noví zaměstnavatelé často sami a nabídnou mu, zda by k nim nechtěl přejít. Člověk pak musí zvážit, zda je nová nabídka lepší, zajímavější či výhodnější. Podle toho se pak rozhodne, zda zůstane, nebo přestoupí do jiné společnosti.

  7. rhronza napsal:

    Náhodou jsem zavítal a měl ještě štěstí. To je pecka. Díky.

  8. Daniel Heřt Redakce napsal:

    Naprostá paráda, je super že se tohle povedlo zorganizovat. A navíc je to ve stejné budově kde pracuju 😀

  9. Kamil napsal:

    Doufám, že budete setkání točit

  10. Štěpán napsal:

    Jedu, teda doufám 😀 když mi došla vstupenka na email, znamená to, že je všechno v pořádku a je to úspešné přihlášení?

  11. Štěpán Vejvoda napsal:

    Hned jak jsem to viděl, tak jsem se musel zaregistrovat! 🙂 Díky za zorganizování téhle akce a budu se těšit!

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.