Unikátní setkání fanoušků SpaceX

Jelikož moc dobře víme, že naše čtenáře velmi zajímají novinky kolem americké společnosti SpaceX, máme tu pro Vás informaci, která Vás jistě zaujme. Chystá se totiž neformální setkání fanoušků této společnosti, které se uskuteční mezi svátky ve Zlíně. Akce nese název Zlínské přistání a uskuteční se v úterý 27. prosince od 17:00 ve zlínském hotelu Baltaci Atrium (Plzeňská Restaurace) 651 Lešetín II. Na akci nebude žádná přednáška, ale určitě bude o čem mluvit. Vždyť tohle setkání proběhne jen pár dní po  plánovaném návratu Falconu 9 do služby (ten je zatím plánován na 16. prosince). Zlín je navíc velmi blízko i pro fanoušky SpaceX ze Slovenska.

O dobrou náladu ani zajímavé debaty jistě nebude nouze – akce se navíc zúčastní i jediný Čech, který ve SpaceX pracuje – David Pavlík. Jestli tedy máte SpaceX rádi a budete mít mezi svátky čas a chuť, určitě zvažte návštěvu Zlína. Věřím, že nebudete litovat. Pokud byste se chtěli této mimořádné akce zúčastnit, stačí se zdarma zaregistrovat na portálu Eventbrite. Ale neotálejte moc dlouho. Prostory restaurace nejsou nafukovací a míst je tedy jen omezený počet.

Zdroje informací:
https://www.eventbrite.com/
https://www.facebook.com/

Zdroje obrázků:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/…64f22217dc798639e9496f4458ff96f1&oe=58F87853

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

9 komentářů ke článku “Unikátní setkání fanoušků SpaceX”

  1. Roman Pospíšil napsal:

    Dobrý den, chci se zeptat zda se náhodou neuvolnilo místo, protože mě se uvolnilo odpoledne a rád bych se přidal kdyby to bylo možné.

  2. Přemek napsal:

    Out of topic: Jak bychom si měli vyložil včerejší příspěvek na http://www.spacex.com/news/2016/09/01/anomaly-updates, kde píší, že se Falcon Iridium-1 vrátí do služby na začátku ledna? 16. prosince je plánováno vynést 10 satelitů Iridium (Iridium-1 až Iridium-10). Vypadá to, že tu bude menší odklad.

  3. Štěpán napsal:

    A kdy to bude ca končit? Jídlo a ubytování se platí?

    • Dušan Majer Administrátor napsal:

      Každý si hradí vše sám podle toho co bude chtít. Kdo se bude chtít ubytovat, zaplatí si ubytování, kdo ne, může jet po ukončení domů. Stejně tak běžná útrata – jídlo a pití si každý hradí sám. A akce bude končit tehdy, až se účastníci rozjedou domů, půjdou spát, nebo až personál řekne, že jde domů – konec je tedy individuální.

      • Raton napsal:

        Vyborny napad ako vylepsit vztahy v mladej CZ/SK, a generacne zmiesanej komunite. Ak budete potrebovat s niecim pomoct, pred eventom, rad prilozim rukubk dielu. Uz sa tesim na stretnutie. To budu rozhovory!

      • Dušan Majer Administrátor napsal:

        Také se už moc těším. Bude to jistě stát za to. Připravují se i tématické hry, takže se na setkání určitě nudit nebudeme.

  4. RiMr napsal:

    „po plánovaném návratu Falconu 9 do služby (ten je zatím plánován na 1. prosince)“

    …kurňa tak to jsme prošvihli – a všichni!!! 😀

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.