Kosmonautické kvízy 6. díl – SpaceX

Dnes je čtvrtek a tyto dny na našem blogu během prázdninových měsíců patří kvízovým článkům. I dnes jsme pro Vás připravili jeden tématický kvíz – tentokrát se bude dvacet otázek točit kolem soukromé společnosti SpaceX, která před pár lety vlétla jako štika do poměrně ospalého rybníka a v současné době patří mezi nejrychleji se rozvíjející kosmické subjekty – zásobuje Mezinárodní vesmírnou stanici, vynáší telekomunikační družice a navíc vyvíjí nové technologie.

Při vyplňování testu nejste omezení časovým limitem. Kvíz není žádným způsobem hodnocen. Vaše výsledky nikde nebudou zveřejněny. Kvíz slouží pouze pro vaše pobavení a ověření vašich znalostí. Nemá tudíž cenu správné odpovědi vyhledávat, ani jakýmkoli jiným způsobem podvádět. Po označení vašich odpovědí u všech otázek klikněte na tlačítko „Vyhodnotit kvíz“. Zobrazí se vám počet bodů, hodnocení a také správné odpovědi. Přeji příjemnou zábavu.

[mlw_quizmaster quiz=7]

 

Zdroje obrázků:
http://jenniferarman.com/wp-content/uploads/2014/04/question-marks-decoration.jpg
http://i.imgur.com/lxshr2p.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

4 komentářů ke článku “Kosmonautické kvízy 6. díl – SpaceX”

  1. Karel napsal:

    11b 🙂 a popravdě z toho bylo tak 30% tipování.
    Ale je to fajn způsob jak se naučit, či si připomenout základní data a informace. Po tom kvízu se cítím,. že vím o SPaceX všechno, bezva! :-)))

  2. Evžen napsal:

    no, chlubit se rozhodně nemohu, ale osm bodíků po úspěchu v předchozím testu je docela fiasko. Díky za zábavu. Včera jsem se vrátil z dovolené a užívám si ještě volného dne a tak nelením a prověřuji mozek. SpaceX, to byla dobrá volba! Hodně zajímavé!

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.