Nové motivy v našem e-shopu

Vážení čtenáři, velice si vážíme Vašeho zájmu o naše propagační předměty. Ve vloni založeném e-shopu si můžete vybírat z mnoha zajímavých motivů pro pánská, dámská i dětská trička, ale i pánské, dámské a dětské mikiny, nebo grafiky. Před letošními Vánočními svátky jsme se rozhodli připravit zase něco nového. Výsledkem je nová kolekce, která je již k dispozici pro objednání. Věříme, že Vás alespoň některý z nových motivů zaujme a třeba díky našim předmětům vyřešíte otázku, co komu dát pod stromeček. A že byste rádi některý z předmětů sami pro sebe? Pak se stačí o naší nové kolekci nenápadně zmínit před rodinou či kamarády.

Nová edice svými motivy vzdává hold filatelistické sérii ze 60. let 20. století.

Nová edice svými motivy vzdává hold filatelistické sérii ze 60. let 20. století.

Nová kolekcia je venovaná kozmickým sondám – dômyselným zariadeniam, ktoré zásanou mierou posunuli hranice ľudského poznania. Nielen výsledkami pozorovaní, ale aj samotnou konštrukciou, ktorá to umožnila. Priniesli nám pohľad za obzor, ktorý sme si stovky rokov mohli iba predstavovať,“ uvádí Matúš Nemčík ze společnosti Triko-rokit, který pro nás výrobu propagačních předmětů zajišťuje a dodává: „Čakajú na vás priekopníci Sputnik-1, Explorer 1, prieskumníci našich susedov Luna 1, Luna 16, Mariner, Venera, objavitelia diaľav Pioneer a Voyager a Ciolkovského rovnica, bez ktorej by tu neboli.“

A kde se vzala inspirace k vytvoření těchto motivů kosmických sond? „Kolekcia vzdáva hold Desselbergerovej filatelistickej sérii, vytvorenej v 60. rokoch pre Posta Polska. V rozšírenej farebnej škále vyberajte podľa tabuliek, uvedených pri každom modeli,“ dodává Matůš nemčík. A pozor, Vánoční objednávky uzavíráme už za necelý měsíc, tedy 5. prosince!

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

4 komentářů ke článku “Nové motivy v našem e-shopu”

  1. semo napsal:

    ad 2) nedá mi to…:-). Taky existujou hubení vysocí lidé, třeba jako já. Trika a tak kupuju většinou XXL a při svých 199cm nemám ani náhodou 120kg…dokonce ani 90.

  2. Ričrd napsal:

    Děkuji za nové motivy trik. Mám dvě poznámky:

    1. Hloupě, otravně je nastavena volba výběru barvy trik. Pokud objednáváte více triček, tak musíte v poznámkách ke každému triku psát jakou chcete barvu. Tohle by měl správce eshopu opravit. S objednávkou počkám, až to bude ok.

    2. Velkou kritiku a zároveň varování pro ostatní zákazníky mám k produktu polokošile Kosmonautix. Tuhle polokošili musel navrhnout vyloženě idiot. Pokud si objednáte největší velikost, tak se nevejdete přes rukávy. Už jste viděli 120kg chlapa, který má ruce jako 70kg špejle? Tahle polokošile je naprosto k ničemu. Můžete ji používat leda tak jako hadr na podlahu.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.