Pokec s kosmonautixem – červen 2020

Ani jsme se nenadáli a už se další měsíc chýlí ke konci. Než se ale červen převalí do července, čeká nás ještě jedna milá povinnost. Jelikož dnes máme poslední pátek v měsíci, připravili jsme si pro Vás již osmnáctý díl pravidelného živě vysílaného pořadu Pokec s kosmonautixem. Dnes v osm hodin večer opět začne pohodové povídání o kosmonautice v přátelském prostředí. Témata, o kterých bude řeč, určujete Vy, diváci. V tomto pořadu máte důležitou roli – svými příspěvky do chatu nám dáváte najevo, co Vás zajímá a o čem bude řeč. Pokud tedy máte večer čas a chuť, budeme rádi, když se k nám připojíte.

Ze zkušeností z minulých dílů ještě chci upozornit, že odpovídáme pouze na dotazy, které nám diváci napíší do chatu na YouTube. Své otázky proto nepište do komentářů pod článkem, tam se k nim během přenosu nedostaneme. Díky za pochopení.

P.S. Dnešní díl nebude mít tradiční dvě hodiny. Očekávám spíše něco mezi hodinou a půl a hodinou a tři čtvrtě. Důvodem je, že ve 21:55 začne náš komentovaný přenos ze startu Falconu 9 – k němu ale vydáme samostatný článek.

Zdroje obrázků:
https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/ksc-20200605-ph-nrg01_0008_orig.jpg
https://photojournal.jpl.nasa.gov/jpeg/PIA23925.jpg
https://pbs.twimg.com/media/EbO4AQiXsAApnb5?format=jpg&name=large
https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/…27ba7caf52cc58ed1682d2d7bb2aa9b3&oe=5F17521B

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.