Šílené tempo SpaceX pokračuje

Tradiční postartovní kontrola rampy 39A neodhalila žádné problémy. Cesta ke čtvrtečnímu statickému zážehu pro misi Intelsat 35e je volná.
26. června 23:02

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

6 komentářů ke článku “Šílené tempo SpaceX pokračuje”

  1. Jirka Hadač Redakce napsal:

    Tož pokud by to zvládli odstartovat 5.7 (dle elonx.cz), wiki+spaceflight.now uvádí 3.7, tak by stáhli rozdíl mezi starty na 10-12 dní, za sebe říkám, že slovo šílené je rozhodně na místě. Skoda jen, že zatím neuhandlovali s nějakým zákazníkem, že by místo expandable konfiguraci nového 1. stupně zlikvidovali znovuletěný 1. stupeň (já vím, na fórech).

    • ventyl napsal:

      Myslim, ze na to zanedlho dojde, ak teda do konca roka nenastupi FH do operacneho nasadenia. Ak ano, tak sa zrejme expendable cokolvek prestane pouzivat. Je to proste prilis draha sranda.

      • Jirka Hadač Redakce napsal:

        Já bych to expandable použití naplánoval hlavně proto, ať se zbaví skladu plného 1 stupňů ve verzi block 3. Ale asi přesně z tohohle důvodu to chtějí použít na FH. Protože, když se to nepodaří zachránit, vem to čert 🙂

      • Samo napsal:

        Tak ale aj stupne Block 3 sa dajú z veľkej časti podľa mňa upraviť na Block 5 kormidlá, nohy, motory a TPS na OCTWEBe myslím že by problém robiť nemali ak ich teda spravia kompatibilné čo je pravdepodobné že aj budú.

      • Jirka Hadač Redakce napsal:

        To máš asi pravdu, včetně té kompatibility. Otázka je, jestli ty úpravy na block 5 nebudou zahrnovat i úpravy tankování pro stupeň 1 atd. Ale to už asi zacházím daleko. Mě spíš teď skoro děsí, co bude po startu Intelsatu 35 spacex ten měsíc dělat, to je skoro hřích nic nevypouštět.

      • ventYl napsal:

        Budu postovat inzeraty do lokalnych annonci:

        „Predam raketovy stupen. Lacno. Zn: mam ich plny hangar“

        :))

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.