. Jack Fischer pracující na experimentu Sprint v evropském laboratorním modulu Columbus. Tento experiment studuje, jak cvičení o vysoké intenzitě ale nízkém objemu může pomoci bojovat s úbytkem svalové a kostní tkáně a zároveň vylepšit naši aerobní schopnost – to je důležité jak na Zemi, tak ve vesmíru! Ne, toto není část experimentu, při které se cvičí :) Peggy Jackovi pomáhá s ultrazvukovým měřením svalů nohou k vyhodnocení výsledků cvičební techniky. Věda je hlavně o přemýšlení, provádění a nakonec o měření!

. Jack Fischer pracující na experimentu Sprint v evropském laboratorním modulu Columbus. Tento experiment studuje, jak cvičení o vysoké intenzitě ale nízkém objemu může pomoci bojovat s úbytkem svalové a kostní tkáně a zároveň vylepšit naši aerobní schopnost – to je důležité jak na Zemi, tak ve vesmíru! Ne, toto není část experimentu, při které se cvičí :) Peggy Jackovi pomáhá s ultrazvukovým měřením svalů nohou k vyhodnocení výsledků cvičební techniky. Věda je hlavně o přemýšlení, provádění a nakonec o měření!

. Jack Fischer pracující na experimentu Sprint v evropském laboratorním modulu Columbus. Tento experiment studuje, jak cvičení o vysoké intenzitě ale nízkém objemu může pomoci bojovat s úbytkem svalové a kostní tkáně a zároveň vylepšit naši aerobní schopnost – to je důležité jak na Zemi, tak ve vesmíru! Ne, toto není část experimentu, při které se cvičí 🙂 Peggy Jackovi pomáhá s ultrazvukovým měřením svalů nohou k vyhodnocení výsledků cvičební techniky. Věda je hlavně o přemýšlení, provádění a nakonec o měření!
Zdroj: https://www.flickr.com/photos/thom_astro/33652100403/

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Níže můžete zanechat svůj komentář.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.