Březnové novinky ze SpaceX

Firma SpaceX pracuje na mnoha zajímavých projektech a člověk může velmi snadno ztratit přehled o dílčích pokrocích v jednotlivých oblastech. Proto fanoušky této firmy napadlo, že by mohli každý měsíc vydávat shrnutí toho, co SpaceX za poslední měsíc uskutečnila, oznámila, nebo v jaké oblasti pokročila. My jsme pro Vás tento obrázek přeložili do češtiny, takže si jej mohou přečíst i ti, kdo si s angličtinou příliš nerozumí. Dnes na Vás čekají stručné informace o přípravách motoru Raptor, termín startu Falconu s lodí Dragon, nebo další pokroky ve znovupoužitelnosti.

Novinky ve SpaceX za březen 2015 - pro větší rozlišení klikněte na obrázek.

Novinky ve SpaceX za březen 2015 – pro větší rozlišení klikněte na obrázek.
Zdroj: http://i.imgur.com/
Překlad: Autor

Pokud by Vás zajímaly detaily ohledně poslední novinky – simulace dění v motorech Raptor na grafických kartám, můžete se podívat na toto video.

Zdroje informací:
http://www.kosmo.cz/

Zdroje obrázků:
https://farm9.staticflickr.com/8664/16669501448_78441c1024_z.jpg
http://i.imgur.com/3Xmpd3X.png

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

6 komentářů ke článku “Březnové novinky ze SpaceX”

  1. Petr B. napsal:

    Tak tahle měsíční rekapitulace firmy SpaceX se mi moc líbí. Jednoduše, stručně, názorně…už teď se moc těším na tu další, dubnovou 🙂 A díky vám, že jste to přeložili a zveřejnili 🙂

  2. roman hronza napsal:

    CRS 6,7 držím palce. Škoda jen že zase na loď. Úspěch není dán jen technikou, ale i klidným mořem. Dne 22.7. (Jason 3) to bude už jen o té technice – čistě statisticky vyšší pravděpodobnost. A také bylo ode dnes „do třetice všeho dobrého“ :-))

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.